ọkọlọtọ4

Akụkọ

Usoro mmachi rọba Dutch: A ga-atụ ụtụ isi nke iko rọba a ga-atụfu na nkwakọ ngwaahịa nri, a ga-akwalitekwa usoro nchekwa gburugburu ebe obibi!

Gọọmentị Dutch ekwuputala na malite na Julaị 1, 2023, dị ka akwụkwọ “iwu ọhụrụ gbasara iko plastik a na-atụfu na ihe eji ebu ihe”, achọrọ ụlọ ọrụ ka ha weta iko rọba na-akwụ ụgwọ naanị otu na nkwakọ nri, yana inye ihe ọzọ.gburugburu ebe obibi enyi na enyinhọrọ.

Na mgbakwunye, malite na Jenụwarị 1, 2024, iji otu eji eme ihengwugwu nri plastika ga-amachibidoro n'oge iri nri.

Mba EU enyela iwu mmachi rọba n'otu n'otu, na-echetara ụlọ ọrụ ka ha ṅaa ntị na ngwaahịa ndị amachibidoro, iji dozie atụmatụ mmepụta ya.

Gọọmentị Dutch na-atụ aro ka azụmaahịa na-ana ngwaahịa eji eme otu n'ọnụ ọnụ ndị a:

Ụdị

Ọnụ ahịa akwadoro

Iko plastik

0.25 euro / nkeji

Otu nri (nwere ike ịgụnye ọtụtụ nkwakọ ngwaahịa)

0.50 euro / akụkụ

Akwụkwọ nri, mkpụrụ osisi, mkpụrụ akụ, na nkwakọba akpakọba

0.05 euro / akụkụ

Oke ọdabara

Iko rọba na-eji otu eme ihe: Iwu a na-emetụta iko rọba nke a na-eji otu eme ihe maka ebumnuche niile, gụnyere iko nke ejiri rọba mee nke ọma, dị ka mkpuchi rọba.

Ngwunye nri naanị otu eji eme ihe: Iwu a na-emetụta naanị nkwakọ ngwaahịa dị na nri dị njikere iri, na nkwakọ ngwaahịa bụ plastik kpamkpam.A na-etinyekwa ya na plastik ndị nwere ike imebi.

Ụlọ ọrụ ECOPRO BIOPLASTIC TECH (HK) CO.LIMITED na-echetara gị na ọtụtụ mba na mpaghara gburugburu ụwa na-eme ihe iji gbochie iji plastik a na-eji otu eme ihe.Ụlọ ọrụ mmepụta ngwaahịa rọba ọdịnala kwesịrị ịbawanye ntinye ego na mmepe na ngwaahịa compostable, ma kwalite ojiji, na nzaghachi na ntụzịaka amụma isi n'ọdịnihu.

Ihe ndị ọzọ

1. Akpa akwa

2. Ntupu akpa ịzụ ahịa

3. Ecopro compostable akpa na nri tray pad

4. Ahịhịa igwe, ahịhịa ahịhịa

5. Ecological kọfị iko

AVADB


Oge nzipu: Ọgọst-31-2023